2016 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları

2016 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenci seçimleri, Enstitümüze 2016-2017 Erasmus Hareketlilik Dönemi için Ulusal Ajans tarafindan tahsis edilecek hibe miktarı belli olmadan gerçekleştirilmiştir. Dolayısıyla listelerdeki

1. Kontenjana yerleştirilmiş olan öğrenciler 2016-2017 Erasmus Döneminde listelerde belirtilen üniversitelerde, belirtilen süreler boyunca öğrenim görmeye ADAY olan ASİL öğrencilerdir.

2. Kontenjana yerleştirilememiş olan yedek öğrenciler ise benzer şekilde YEDEK ADAY öğrencilerdir.

Öğrencilerin ADAY sıfatının kalkması Ulusal Ajans’ın hibe dağıtım sonuçlarını ilan etmesinin akabinde seçim sonuçlarının kesinlik kazanması ve faaliyete iştirak edeceği kesin olan öğrencilerimizle Kurumumuz arasında öğrenci sözleşmelerinin imzalanmasından sonra gerçekleşecektir.

Seçim sonuçlarına itirazı olan öğrencilerin itirazlarını, 19.04.2016 mesai bitimine kadar erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine göndermeleri  gerekmektedir. Sözlü itiraz kabul edilmemektedir. İtirazı olan öğrencilerimizin durumu değerlendirip, öğrencilerimize erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresinden geri bildirim yapılacaktır.

Seçilen öğrencilerimizin işlemlerini beraber yürütecekleri Uluslararası İlişkiler Ofisi Danışmanı nın ismi ve iletişim bilgisi aşağıdaki gibidir. Lütfen sorularınızı ilgili danışmana yönlendiriniz.

Asil ve yedek öğrencilerimizin katılımının gerekli olduğu bilgilendirme toplantısı 13 Nisan Çarşamba saat 15:00 de Kütüphane Gösteri Merkezi nde yapılacaktır.

Ad Soyad:Asena Altan E-mail: asenaaltan@iyte.edu.tr
Bilgisayar Müh.
İnşaat Müh.
Elektrik Elektronik Müh.