2017 Başvuru Tarih ve Belgeleri

BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular, 30 Ocak 2017 – 17 Şubat 2017 tarihleri arasında Uluslararası İlişkiler Ofisi’ne yapılacaktır.

BAŞVURU BELGELERİ

1)       İsim Bildirme Formu: Sisteme yüklenmesi için son tarih 03 NİSAN 2017

2)       Başvuru Formu: Sisteme yüklenmesi için son tarih 17 ŞUBAT 2017

1) İsim Bildirme Formu

Aşağıda yer alan isim bildirme formunun sizi staja kabul eden kurum tarafından 03 NİSAN 2017 tarihine kadar sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

İsim Bildirme Formu

FORM SİSTEME YÜKLENDİĞİNDE, KARŞI KURUMUN SİZİN ADINIZA FORMA GİRDİĞİ E-POSTA ADRESİNİZE TEYİT GELECEKTİR.

Kurumunuzun staj yapmanıza uygun olduğuna dair, Bölüm Staj Koordinatörü ve Bölüm Erasmus Koordinatörünüzden onay almanızı önemle tavsiye ederiz.  Bölüm Staj Koordinatörü ve Bölüm Erasmus Koordinatörü tarafından onaylanmayan kurumlara Erasmus Programı kapsamında öğrenci gönderilmemektedir.

2) 2017 Yılı Staj Başvuru Formu

30 Ocak 2017′de erişilebilir olacak olan Staj Başvuru Formunu doldurarak 17 ŞUBAT 2017 tarihine kadar sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Formu sisteme yükledikten sonra 27 Şubat 2017 tarihine kadar Uluslararası İlişkiler Ofisi-Erasmus Staj Hareketliliği Birimine (Kütüphane Binası-Z-26-27 no’ lu oda) gelerek, Ofis görevlisi tarafından temin edilecek olan başvuru formunuzun çıktısına imza atmanız gerekmektedir.

Staj Başvuru Formu

Başvuru Formunuzun Elektronik Sisteme Teslim Edilmesi İle İlgili Önemli Noktalar:

1)     Formu doldurduktan sonra formun en alt kısmında yer alan “SUBMIT” tuşuna basmanız gerekmektedir.

2)     “SUBMIT”  tuşuna ilk bastığınızda sistem önce size son bir kontrol yapmanız için uyarı verecektir.

3)     Son kontrollerinizi yaparak formu teslim etmeye hazır olduğunuzda tekrar “SUBMIT” tuşuna basınız.

4)     “SUBMIT” işleminiz başarılı ise ekrana “Success! Your submission has been saved!” ifadesi gelecektir.  Ekranda bu ifadeyi görmüyor iseniz formunuz sisteme yüklenmemiştir. Lütfen “SUBMIT” tuşuna bastığınızdan emin olunuz.

5)     Formunuz sisteme yüklendiğinde ekrana gelmesi gereken onay ifadesini görmek için tıklayınız.

6)     Form doldurduğunuz hali ile kurumsal (std uzantılı) e-posta adresinize gelecektir. Formunuzun ulaştığı e-postayı SAKLAMAKLA ve GEREKMESİ/İSTENMESİ DURUMUNDA başvurunuzu yaptığınızı söz konusu e-posta ile ISPATLAMAKLA yükümlü olduğunuzu unutmayınız.

ÖNEMLİ NOT: std uzantılı e-posta adresinizde yeterli kota olduğundan ve adresinizin işlevsel olduğundan emin olunuz. Kotanızın dolu olması ya da başka bir nedenden ötürü std adresinize başvuru formunuzun ulaşmamasından Uluslararası İlişkiler Ofisi sorumlu değildir.

Form, 17 Şubat 2017, saat 17.00’ den sonra erişilebilir olmayacaktır.

AŞAĞIDAKİ AÇIKLAMALARI DİKKATLE OKUYUNUZ:

İNGİLİZCE SINAVINDAN SONRA;

1)     Uluslararası İlişkiler Ofisi, İngilizce sınavının tamamlanmasından sonra  Staj İsim Bildirme Formunu sisteme yükleme yapan kurumlarla,  Staj Hareketliliği Öğrenim Anlaşması (Learning Agreement for Traineeships) belgesinin doldurulması için iletişime geçecektir.

2)     Belirtilen tarihe kadar Öğrenim Anlaşmasını doldurmayan/isim bildirme formunda doldurmayı beyan etmeyen ve Staj Hareketliliği süreciniz sonunda Staj Sertifikası (Certificate of Traineeship) belgesini kontrol etmeyi/doldurmayı/imzalamayı kabul etmeyen kurumlara öğrenci gönderilmeyecektir.

3)     Öğrenim Anlaşmanızın Bölüm Staj Koordinatörünüz ve Bölüm Erasmus Koordinatörünüz tarafından da onaylanması/imzalanması gerekmektedir.  Öğrenim Anlaşması onaylanmayan öğrencilerin Erasmus Staj Hareketliliğine katılmalarına izin verilmez.