2017 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Kesinleşen Yerleştirme Sonuçları

2017 ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ KESİNLEŞEN YERLEŞTİRME SONUÇLARI

2017 Erasmus Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenci seçimleri, Enstitümüze 2017-2018 Erasmus Hareketlilik Dönemi için Ulusal Ajans tarafindan tahsis edilecek hibe miktarı belli olmadan gerçekleştirilmiştir. Dolayısıyla listelerdeki

1. Kontenjana yerleştirilmiş olan öğrenciler 2017-2018 Erasmus Döneminde listelerde belirtilen üniversitelerde, belirtilen süreler boyunca öğrenim görmeye ADAY olan ASİL öğrencilerdir.

2. Kontenjana yerleştirilememiş olan yedek öğrenciler ise benzer şekilde YEDEK ADAY öğrencilerdir.

Öğrencilerin ADAY sıfatının kalkması Ulusal Ajans’ın hibe dağıtım sonuçlarını ilan etmesinin akabinde seçim sonuçlarının kesinlik kazanması ve faaliyete iştirak edeceği kesin olan öğrencilerimizle Kurumumuz arasında öğrenci sözleşmelerinin imzalanmasından sonra gerçekleşecektir.

Yerleştirme listelerindeki öğrencilerimizin Ofis Danışmanlarının isimleri ayrıca iletilecektir.

Sorularınızı erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine yazabilirsiniz.

İyi çalışmalar dileriz

Uluslararası İlişkiler Ofisi