2023 Proje Dönemi Erasmus (+) (KA131) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibe Dağıtım Yöntemi ve Sonuçları için lütfen sunuma tıklayınız.

Sunum içeriğindeki tabloları ayrıntılı incelemek için tıklayınız; EK_1EK_2 ve EK_3.

Öğrencilerimizin Hibelendirme Sonuçlarına, 23.08.2023 tarihine kadar itiraz etme hakları vardır. Olası itirazlar yazılı olarak erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine yapılmalıdır.

erasmuskoordinator@iyte.edu.tr e-posta adresi dışındaki e-posta adreslerine yapılan itirazlar kabul edilmeyecektir.

Nihai Hibe Dağıtım Listeleri 25.08.2023 tarihinde yayımlanacaktır.

25.08.2023 tarihine kadar olabilecek öğrenci iptalleri listelere yansıtılmayacaktır.

Olası öğrenci iptalleri Erasmus Öğrenim Hareketliliği Nihai Hibe Dağıtım Listeleri yayımlandıktan sonra (26.08.2023 tarihinden itibaren) işleme alınacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz

Öğrenim Hareketliliği Birimi
E-posta: erasmuskoordinator@iyte.edu.tr

Bölümlere göre Ofis Erasmus Danışmanlarının isimleri ve e-posta adresleri aşağıda verilmektedir. Sonraki süreçlerle ilgili Erasmus Bölüm Ofis Danışmanları tarafından öğrencilerimize bilgilendirme yapılacaktır.

Asena Altan, E-posta: asenaltan@gmail.com
Sorumlu Olduğu Bölümler;