Uluslararası Etkinlikler

İYTE Uluslararası İlişkiler Ofisi

İYTE ve Villanova Üniversitesi Çevrimiçi Çalıştayı

İYTE-Villanova Üniversitesi iş birliği kapsamında ortak proje ve araştırmaların yapılması amacıyla 29 Kasım-1 Aralık günleri arasında, 7 çevrimiçi oturum gerçekleştirildi.

Biyomateryaller; Isıl akışkanlar, enerji ve gelişmiş malzemeler; Malzemeler ve İmalat; Yapı malzeme ve sistemleri, fiziksel altyapı; Biyomühendislik ve Biyomedikal Mühendisliği ve Su kaynakları alanlarında gerçekleştirilen toplantılarda iki üniversiteden öğretim üyeleri bir araya geldi. Araştırmacıların olası ortak ders, yayın, araştırma ve projelere yönelik kararların alınmasıyla oturumlar sona erdi.

İYTE Çevrimçi Tanıtım Etkinliği 2021

İYTE’ye kayıt hakkı kazanan uluslararası öğrencilere yönelik 09 Eylül 2021 tarihinde düzenlenen ve açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın gerçekleştirdiği webinarda, uluslararası öğrencilerimizin sorularını, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı temsilcileri ile birlikte yanıtlayarak, İYTE’yi anlattık.

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021

YÖK tarafından düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021″de İYTE olarak yerimizi aldık. 27-29 Temmuz 2021 tarihlerinde gerçekleşen sanal fuarda uluslararası öğrenci adaylarına,  görsel işitsel materyal, webinarlar ve soru-cevap iletileriyle Enstitümüzü  tanıttık.

İYTE-SUT Çevrimiçi Çalıştay

Sharif University of Technology (SUT) ve Enstitümüz öğretim üyelerinin katılımı ile düzenlenen ve 14-16 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşmiş olan online çalıştayda  Nanoteknoloji, Biyoteknoloji, Yenilenebilir Enerji, Mimarlık ve Tasarım ve Nano-Biyo-İnfo-Cogno-Teknolojileri başlıklarındaki oturumlarda her iki kurumun akademisyenleri biraraya geldi.

İYTE-SUT_online-workshop-banner (1)

İYTE Çevrimçi Tanıtım Etkinliği 2020

Yeni eğitim öğretim yılında İYTE’ye ön kayıt olan ve İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsülü olmayı planlayan uluslararası öğrencilerimizle çevrimiçi platformda bir araya geldik. İYTE’de öğrenim görecek aday yabancı uyruklu öğrencilerimizle tanıştık, merak ettiklerini yanıtladık ve İYTE’yi anlattık.

liveevent2

Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020

YÖK liderliğinde 179 Üniversitenin tek bir platformda buluştuğu “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020″de İYTE olarak yerimizi aldık. İYTE standını 20-22 Temmuz tarihleri arasında 1253 katılımcı ziyaret etti.
iztech_sanalfuar