ERASMUS (+) KA 131 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ NİHAİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI (2021 PROJE DÖNEMİ)

Sevgili Öğrenciler,

2021 Erasmus (+) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız.

Öğrenci seçimleri, Enstitümüze 2021 Erasmus (+) Hareketlilik Dönemi için Ulusal Ajans tarafindan tahsis edilecek kesinleşmiş hibe miktarı (2021-2027 yeni Erasmus+ Programına katılım için Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa Komisyonu arasındaki uluslararası anlaşmaların imza süreci devam etmektedir) belli olmadan gerçekleştirilmiştir.

Dolayısıyla listelerdeki

1. Kontenjana yerleştirilmiş olan öğrenciler 2021 Erasmus (+) Döneminde listelerde belirtilen üniversitelerde, belirtilen süreler boyunca öğrenim görmeye ADAYolan ASİL öğrencilerdir.
  2. Kontenjana yerleştirilememiş olan yedek öğrenciler ise benzer şekilde YEDEK ADAYöğrencilerdir.

Öğrencilerin ADAY sıfatının kalkması Ulusal Ajans’ın kesinleşmiş hibe dağıtım sonuçlarını ilan etmesinin akabinde öğrencilerimizle Kurumumuz arasında öğrenci sözleşmelerinin imzalanmasından sonra gerçekleşecektir.

Öğrencilerimizin Erasmus Öğrenim Hareketliliği Hibelendirme Sonuçları sonraki süreçlerde ilan edilecektir.

Süreçle ilgili yaşanabilecek olası gecikmelerden İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Türkiye Ulusal Ajansı ve Avrupa Komisyonu sorumlu değildir.

Ofis Danışmanlarınızın iletişim bilgisi aşağıda verilmektedir.

Asena Altan, E-posta: outgoing-erasmus-sm@iyte.edu.tr

Bilgisayar Mühendisliği