2024 Proje Dönemi Erasmus (+) KA 131 Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibe Dağıtım Yöntemi ve Sonuçları

2024 Proje Dönemi Erasmus (+) (KA131) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Hibe Dağıtım Yöntemi için sunuma ve Hibe Dağıtım Sonuçları için EK 1, EK 2 ve EK 3 e tıklayınız.

Öğrencilerimizin Hibelendirme Sonuçlarına, 18.09.2024 tarihi mesai bitimine kadar itiraz etme hakları vardır. Olası itirazlar yazılı olarak erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine yapılmalıdır.

erasmuskoordinator@iyte.edu.tr e-posta adresi dışındaki e-posta adreslerine yapılan itirazlar değerlendirilmeyecektir.

Nihai Hibe Dağıtım Listesi itiraz süresi sonrasında yayımlanacaktır. Nihai Hibe Dağıtım Listesi yayımlanana kadar olabilecek öğrenci iptalleri Nihai Hibe Dağıtım Listesine yansıtılmayacaktır. Olası öğrenci iptalleri Nihai Hibe Dağıtım Listesi yayımlandıktan sonra işleme alınacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz

Öğrenim Hareketliliği Birimi