İYTE ve Villanova Üniversitesi Çevrimiçi Çalıştayı

İYTE ile Villanova Üniversitesi iş birliği kapsamında çevrimiçi toplantılar gerçekleştirildi

İYTE-Villanova Üniversitesi iş birliği kapsamında ortak proje ve araştırmaların yapılması amacıyla 29 Kasım-1 Aralık günleri arasında, 7 çevrim içi oturum gerçekleştirildi.

Biyomateryaller; Isıl akışkanlar, enerji ve gelişmiş malzemeler; Malzemeler ve İmalat; Yapı malzeme ve sistemleri, fiziksel altyapı; Biyomühendislik ve Biyomedikal Mühendisliği ve Su kaynakları alanlarında gerçekleştirilen toplantılarda iki üniversiteden öğretim üyeleri bir araya geldi.

Araştırmacıların kendilerini tanıtmalarının ardından olası ortak ders, yayın, araştırma ve projelere yönelik kararların alınmasıyla oturumlar sona erdi.