Uluslararası Öğrenciler için Oryantasyon Etkinliği

İYTE Oryantasyon Programı kapsamında uluslararası öğrencilere yönelik olarak oryantasyon programı etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, İYTE’nin her geçen gün uluslararası arenada marka değeri artan bir üniversite olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm öğrencilere yeni dönemde başarılar diledi.

Programda, İYTE’ye yeni başlayan uluslararası öğrenciler için Uluslararası İlişkiler Ofisi, Uluslararası Öğrenci Kulübü, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme sunumlarının yanısıra, İYTE Uluslararası Öğrenci Kulübü temsilcisinin kendi deneyimlerini içeren sunumu da yer aldı.

Etkinlik, İYTE’ye önceki yıllarda kayıt yapmış olan ve yeni başlayan uluslararası öğrencilerin tanışması amacıyla gerçekleşen piknik ile devam etti.