İYTE, “THE Awards Asia 2022” finalinde!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) THE Awards Asia 2022’de iki kategoride finale kaldı.

Yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen, Asya kıtasında yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etmek amacı taşıyan, tanınmış uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından düzenlenen THE Awards Asia 2022’nin shortlist sonuçları açıklandı.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası” kategorilerinde shortliste kalma başarısı gösterdi.

Asya ve Ortadoğu’nun dört bir yanından 500’e yakın katılımcının yarıştığı ve Japonya, Çin, Hindistan, Malezya, Hong Kong, Singapur, Güney Kore gibi ülkelerden birçok prestijli üniversitenin yer aldığı THE Awards Asia 2022’de finalist olan İYTE, Türkiye’de finale kalan tek üniversite oldu.

Shortlist’e bu bağlantıdan ulaşılabilir; https://theawardsasia.com/2022/en/page/shortlist