İYTE, THE Awards Asia 2022’de “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü Aldı

Yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen, Asya kıtasında yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etme amacı taşıyan, Londra merkezli tanınmış uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından düzenlenen THE Awards Asia 2022’nin sonuçları 31 Mayıs 2022 tarihinde açıklandı.

“Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası” kategorilerinde finale kalan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü; kurumsal ortaklılar inşa etme, yurtdışı faaliyetleri ve uluslararası öğretim üyesi ve öğrenci alımında stratejik yaklaşım geliştirme alanlarında olağanüstü başarı gösteren kuruma verilen “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü alarak Türkiye’yi gururlandırdı.

8 kategoride yaklaşık 500 başvurunun yapıldığı ve Çin, Japonya, Hindistan, Malezya, Singapur, Güney Kore gibi ülkelerin prestijli üniversitelerinin finalist olarak yer aldığı İYTE, THE Awards Asia 2022’de gösterdiği bu başarı ile Türkiye’den finale kalan tek üniversite oldu.

Ayrıntılı bilgi için, THE Awards Asia 2022 web sitesini ziyaret edebilirsiniz.