ERASMUS (+) KA 131 ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME SONUÇLARI (2023 PROJE DÖNEMİ)

Bu ilanla yayımlanan listeler yerleştirme listeleridir. Hibelendirme listeleri, nihai yerleştirme listeleri oluştuktan sonra yayımlanacaktır.

Erasmus (+) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin kontenjanlarına, kontenjan sayısı kadar öğrenci yerleştirilerek ASİL LİSTE oluşturulmuştur.

Erasmus (+) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin kontenjan sayısı kadar da yedek öğrenci seçilerek YEDEK LİSTE oluşturulmuştur.

1. 2023 Erasmus (+) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelere yerleşen öğrencilerin listesi (ASİL LİSTE) için tıklayınız.
  1. 2023 Erasmus (+) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında anlaşmalı olduğumuz üniversitelerin kontenjanlarına yerleşmek üzere yedekte bekleyen öğrencilerimizin listesi (YEDEK LİSTE) için tıklayınız.

Öğrencilerimiz başvuru asil/yedek yerleşme durumlarını ayrıca aşağıdaki linke e-Devlet ile giriş yap seçeneği ile giriş yapıp başvuru portalı üzerinden de takip edebilirler.

Öğrencilerimizin yerleştirme sonuçlarına itiraz etme hakları vardır. Öğrencilerimizin varsa  itirazlarını 11 AĞUSTOS 2023 tarihine kadar yazılı olarak erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. Yazılı olarak (e-posta) bildirilmeyen itirazlar geçersiz sayılır. erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine gönderilmeyen itirazlar geçersiz sayılır. 11 AĞUSTOS 2023 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmaz.

Sorularınız varsa erasmuskoordinator@iyte.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

NİHAİ YERLEŞTİRME LİSTELERİ 13 AĞUSTOS HAFTASINDA yayımlanacaktır.

Hibelendirme Listeleri ise (hangi öğrencilerimizin hibeli yerleştiği) Nihai Yerleştirme Listeleri yayımlandıktan sonra hazırlanıp web sitemizde ilan edilecektir.

Nihai Hibelendirme Listeleri yayımlanana kadar oluşabilecek iptaller listelere yansıtılmayacaktır. İptal ve yedek yerleştirme süreçleri NİHAİ HİBELENDİRME LİSTELERİ yayımlandıktan sonra işletilecektir.

Kazanamayan öğrencilerimizin listesine ulaşmak için tıklayınız.

Asil Listedeki öğrencilerimizin vazgeçmeleri ve yedekte bekleyen öğrencilerimizin de ilgili kontenjanlara yerleşmemeleri durumu oluşursa, kazanamayan öğrencilerimize, açığa çıkan ilgili kontenjanlar, başvuru formlarında tercih etmeleri şartıyla ve Erasmus Puanları gözetilerek sorulacaktır.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Birimi
E-posta: erasmuskoordinator@iyte.edu.tr